Hvad er du på udkig efter?

Herregaardsjægeren får nyt design

af | okt 3, 2016

I 2008 blev Herregaardsjaegeren.dk lanceret og efter otte år re-lanceres hjemmesiden nu med et moderne udseende og tidssvarende funktioner.

Den 7. juni 2016 besluttede bestyrelsen for foreningen danske Herregaardsjægere, under et møde på Julianelyst, at foreningens hjemmeside trængte til en ansigtsløftning og satte herefter projektet igang.

Forud for denne beslutning havde bestyrelsen indhentet tilbud fra en række firmaer, der kunne levere netop det, som foreningen ønskede. Af disse tilbud valgtes det dansk ejede firma ManaoSoftware, der har til huse i Chiang Mai, Thailand.

Som en tommelfingerregel siger man ofte, at en hjemmeside har en forventet levetid på ca. 5 år, hvis den skal følge med udviklingen. Dette variere  naturligvis fra hjemmeside til hjemmeside, men de fleste brugere af Herregaardsjægeren, er formentlig enige i at den trængte til en opdatering.

Den nye hjemmeside, der stadig indeholder alle de samme information, har nu fået en række brugervenlige features som f.eks.:

  • Da ca. 50% af de besøgende tilgår hjemmesiden fra en mobilenhed (smartphone, tablet el. lign.) er hele siden responsiv, hvilket er er en teknisk løsning der gør at man kan se det samme design optimalt på mobile og stationære enheder. 
  • Sociale medier som Twitter, Facebook og Instagram er blevet integreret i designet, så forhåbentligt endnu flere vil bruge vores hjemmeside.
  • Auktionen, der afholdes af foreningen hvert år, er blevet meget nemmere at bruge og mere overskuelig.
  • Medlems-oprettelse og log ind, samt genskabelse af glemte adgangskoder, er blevet automatisk.
  • og meget mere…

Vi håber i syntes om den nye hjemmeside.